BrukerPortal

Endret Mon, 12 Feb 2024 ved 10:08 AM

For alle eksisterende brukere av PlugPay.

Hvordan logge inn i brukerportalen?

1. Gå til www.plugpay.no og velg logg inn øverst i venstre hjørnet.

2. Benytt din epostadresse som brukernavn. Dersom du ikke husker ditt passord eller ikke har logget inn tidligere, velg "glemt passord" og "send passord", og du får tilsendt ditt passord via epost.

NB! Dersom du ikke har mottatt epost fra oss innen et par minutter, sjekk søppelpost. Disse autogenererte epostene kan i noen tilfeller havne der.

Hvilke funksjoner finnes i brukerportalen?

• Se ladehistorikk
    • Velg mellom siste 10 dager, siste måned eller siste 3 mnd.

NB! For perioderapport, velg ''Laderapport'' i menyen.

• Starte / stoppe lading
    • Her er eksempler på status for din ladestasjon.
      • Tips, det må være et kjøretøy tilkoblet ladestasjonen for å få frem knappen med "start"

• Ladestasjonens innstillinger (Låst ladekabel, Tilgang til ladestasjon og restarte av lader)
    • Ved å klikke på ladestasjonens tannhjul vil du komme inn i ladestasjonens oppsett.
      • Her kan man velge å låse fast ladekabelen permanent til ladestasjonen. (Gjelder foreløpig kun Easee ladestasjoner)

• Tilgangsstyre ladestasjonen. I noen tilfeller er det greit å la ladestasjonen stå åpen, slik at ladingen starter direkte på din bruker når et kjøretøy kobles til. Anbefales i lukkede garasjer for enkel start av ladestasjon.

• Restart av ladestasjon. Ladestasjonene kan på mange måter sammenliknes med datamaskiner og det kan være behov for en restart en gang i blant. Opplever du problemer med ladestasjonen. Forsøk en restarte.

• Legge til RFID-brikke / Endre passord / Endre dine personopplysninger
    • For å legge til ny RFID-brikke, velg "legg til ny brikke", legg inn RFID-koden (printet på din brikke) og trykk lagre.
    • For å endre passord, trykk rediger informasjon og sett nytt passord.
    • For å endre dine personopplysninger, trykk endre informasjon.

• Legge til ny brikke med skanning
    For å finne ut om brikken eller kortet kan brukes, legg den over laderen. Den vil da avvgi et pip.
  • 1) Plugg i bilen til laderen du ønsker å skanne brikken på. Du må ha tilgang til laderen.
  • 2) Klikk så på "Start Skanning".

• 3) Finn laderen du står ved, og klikk "Legg til brikke".

• 4) Når det står "Klar for brikke" legger du brikken inntil laderen til du hører et pip.

•  5) Etter en liten stund skal laderen begynne å lade. Brikken er da lagt inn.

Du vil nå finne brikken under  "Din informasjon'', hvor du kan legge til flere, eller slette allerede lagt inn brikker.

• Aktivere SMS-varsel ved fulladet kjøretøy
    • Dersom du ønsker SMS-varsel ved fulladet kjøretøy, kan dette settes aktivt "på" nederst i brukerportalen.

• Aktivere Smart-lading
    • Funksjon: Når smartlading er aktivert, vil systemet automatisk lade kjøretøyet i timene med lavest strømpris. I perioder med høy strømpris, vil ladingen pauses.
    • Aktiv smartlading vises med et lyspæreikon på din ladestasjon i brukerportalen.
    • En ladepause kan overstyres ved å klikke på "start lading"-knappen under ladestasjonen.
    • Det informeres om ladetider og pausetider i ladesymbolet.

• Styre Abonnoment
    • Klikk på knappen «Pause» for å midlertidig stoppe abonnementet.
    • Abonnementet vil bli satt på pause fra den første dagen i neste måned.
    • Merk at abonnementet vil automatisk starte igjen når du begynner å lade igjen.
    • Du vil ikke bli belastet for abonnement mens det er satt på pause.
    • Hvis du ønsker å avbryte abonnement permanent, vennligst kontakt kundeservice

Varsler: Du vil nå finne nye varsler i BrukerPortalen øverst i høyre hjørnet. Her får du info om oppdateringer og andre spennende nyheter!

Portalen utvides stadig med nye funksjoner.

PlugPay sin BrukerAPP

Ofte stilte spørsmål om PlugPay sin APP

Spørsmål: Hvor finner jeg PlugPay sin APP?

Svar: PlugPay sin APP finner du i i App Store på iOS og i Google Play Store på Android. Bare søk på ''Plugpay''.

App Store på iOS

Goolge Play Store på Android

Spørsmål: Koster det noe å bruke PlugPay sin APP?

Svar: De eneste kostnadene du betaler for er ladning du gjør via PlugPay, å bruke/lade via PlugPay sin APP koster ingen ting ekstra.

NB! Lade kostnader og priser variere anlegg fra anlegg man lader på, og kan endre seg dag fra dag. Det er anleggseieren selv som velger/setter/styrer prisen på laderne sine selv og IKKE PlugPay.

Spørsmål: Hvem kan bruke PlugPay sin APP?

Svar: Alle som har en fast bruker enten det er en Offentlig bruker eller Privat bruker.

Tips: Alle kan registrere seg som Offentlig PlugPay bruker og benytte PlugPay sin APP, gå til www.plugpay.no og fyll ut skjema for ''Bli fast bruker'' med info ''Ønsker å bli Offentlig PlugPay bruker'' i ''hva kan vi hjelpe deg med?'' feltet.

Spørsmål: Hvilke funksjoner finnes i PlugPay sin APP?

Svar: Du har tilgang til BrukerPortalen din;

- Starte/Stoppe ladning (Kun på ladere du er invitert til)

- Ladestasjonens innstillinger (Kun på ladere du er invitert til)

- Se forbruks historikk

- Legge til ladebrikke (Du kan starte Offentlige Dropp-inn ladere og dine private ladestasjoner med brikke)

- Endre dine personopplysninger

- Slå på/av SMS-varsling

- Slå på/av smartladning