Ny bruker av privat PlugPay-lader

Endret Fri, 09 Feb 2024 ved 11:27 AM

Denne artikkelen beskriver hvordan anleggseier eller elektriker kan gi tilgang til nye PlugPay-brukere.

Ofte stilte spørsmål som ny PlugPay-bruker av privat ladestasjon.

Spørsmål: Hvordan vet jeg om jeg har fått tilgang til min lader?
Svar: Alle nye PlugPay brukere vil få en epost med innloggingsdetaljer når de blir gitt tilgang til et privat ladeanlegg.

(NB! sjekk søppelpost, i enkelte tilfeller havner slik autogenerert epost i søppelpost.)

Spørsmål : Jeg kan ikke se å ha mottatt noe innloggingsdetaljer, hva gjør jeg nå?
Svar: Anleggseier eller elektriker med tilgang til eierportalen må invitere nye bruker til ladeanlegget. Kontakt anleggseier / elektriker og sørg for å bli invitert inn.

Hvis anleggseier er usikker på hvordan de inviterer nye brukere til anlegget kan denne artikkelen være til hjelp: EierPortal / PartnerPortal