Abonnement - Ofte stilte spørsmål

Endret Wed, 27 Mar 2024 ved 08:36 PM

Spørsmål og svar om abonnement

Spørsmål: Hvem gjelder abonnement for?
Svar: Abonnement gjelder faste brukere av private ladestasjoner. Dropp-inn / offentlige PlugPay brukere betaler ikke abonnement, da PlugPay sitt honorar er inkluder i ladeprisen.

Spørsmål: Hvordan startes et abonnement?
Svar: Abonnement aktiveres første gang du benytter ladestasjonen.

Spørsmål: Kan man pause abonnementet?
Svar: Ja, abonnementet kan fritt pauses fra BrukerPortalen / Appen

Spørsmål: Kan jeg se status på mitt abonnement noe sted?
Svar: Ja, i BrukerPortalen / Appen, kan du se informasjon om status på ditt abonnement. Se eksempelbilde nedenfor

Spørsmål: Hvordan aktivere et pauset abonnement?
Svar: Abonnementet startes automatisk igjen ved ny ladeøkt.

Spørsmål: Hvordan si opp et abonnement?
Svar: Hvis du ønsker å avbryte abonnementet permanent, vennligst kontakt kundeservice.