Flytte / Eierskifte

Endret Wed, 24 Apr 2024 ved 09:38 AM

Gjelder faste brukere

Jeg skal flytte fra en privat PlugPay lader, hva gjør jeg nå?

1. Logg inn i brukerportalen, trenger du veiledning for dette så finnes egen veiledning for dette her BrukerPortal

2. Klikk på tannhjulet på ladestasjonen din for å komme til laderens innstillinger, påse at tilgangen står som låst

3. Dersom du ønsker å levere RFID-brikke videre til ny beboer eller ønsker å deaktivere den, gå tilbake til brukerportalen og slett ladebrikken som er knyttet til din brukerkonto ved å klikke på (x)

NB! Alle med brukerkonto hos PlugPay vil kunne starte offentlige dropp-in PlugPay-ladere med brikken for sin private lader. Så gjør en vurdering av om du ønsker å beholde ladebrikken eller ikke.

NB! Om ladebrikken leveres videre til ny beboer uten å bli deaktivert i din brukerportal vil ny beboer kunne lade på din regning med ladebrikken.

4. Be ny beboer om å tak kontakt med anleggseier for anlegget du flytter fra. Anleggseier vil kunne invitere ny beboer til anlegget så de kan få opprettet bruker.

5. Ønsker du og avslutte helt som PlugPay'er kan du meld fra til PlugPay om at du har flyttet eller skal flytte og ønsker å bli satt som inaktiv bruker. Send inn en henvendelse via kontaktskjema på www.plugpay.no.

Hvordan får jeg sluttfaktura?

Sluttfaktura følger normale faktura rutiner. Faktura sendes etterskuddsvis én gang pr. måned.

Om du lader på offentlige dropp-in PlugPay-ladere vil du fortsette å motta fakturaer selv etter at du flytter fra en privat PlugPay-lader om du lader via ladebrikke eller brukerportalen din.

Hvordan stoppe abonnement?

Svar: Les mer om abonnement i denne artikkelen. Ofte stilte spørsmål om abonnement