Profileringsmateriell

Endret Mon, 05 Dec 2022 ved 07:41 PM

Liste og priser for ulike skilt og profilering:

cidimage007.png@01D670F7.CF0E1D10cidimage002.png@01D67143.C9C7A460

PRODUKT:  Beachflag  (Art.Nr BFLAG-01W / BFLAG-02B)
UTFØRELSE: Printet fullfarge kvalitetsbeachflagg i str. L. med stang og veske. Leveres med valgfritt jordspyd eller kryssfot.
STØRRELSE: L (H: 350cm)
ANTALL: 1 stk
PRIS: Kr. 3.200,00,-

PRODUKT: Plateskilt (Art.Nr PSKILT-01W / PSKILT-02B)
UTFØRELSE: Laminert print på 3mm Dibond-plate
STØRRELSE: 70x100cm
ANTALL: 1 stk
PRIS: Kr. 1.710,00

PRODUKT: 2-sidig veiviserfløy (Art.Nr 2VV-01LR-01W / 2VV-02LR-02B)
UTFØRELSE: Laminert print på refleks montert på 4mm alu veiviser med endefeste for stolpe Ø: 60mm
STØRRELSE: 80x30cm
ANTALL: 1 stk
PRIS:  Kr. 4.600,00,-

PRODUKT:  Plateskilt “Reservert ladende elbil" (Art.Nr RSVLADE-SK01)
UTFØRELSE:  Laminert print på 3mmDibondplate
STØRRELSE:  300x100mm
ANTALL:  1 stk
Pris:  Kr. 640,-

Alle priser er å regne som ekskl .mva., frakt og montasje.

Send bestilling til post@plugpay.no med emne '' Bestilling  av Profileringsmateriell ''