Hvordan sette opp Easee ladeanlegg med PlugPay?

1. Sett opp ladeanlegget via Easee Installer Appen. Velg PlugPay som operatør

2. Få anleggseier til å gå igjennom den automatiske bestillingsprossenen via www.PlugPay.no ved å velge Sett bort administrasjonen, bestill PlugPay i kontaktskjemaet nederst på siden.

Forklaringen til hvordan du setter opp PlugPay-systemet finner du i denne artikkelen: "kom igang med PlugPay (Easee-anlegg)

Dersom du som elektriker ønsker å hjelpe sluttbruker med dette, følg samme prosess og send en epost til post@plugpay.no med informasjon om anleggseier, slik at eier endres til rett eier etter at anlegget er ferdig satt opp.