I vår bedrift er det en del som benytter seg av ladere. Som i alle bedrifter er det utskiftinger av ansatte og da må tilganger fjernes. I den forbindelse ønsker jeg å fremme et forslag om å legge inn en slettefunksjon på eierportalen slik at man kan slette brukere selv for å få det mer oversiktlig.
Vi ønsker å ha kontroll over hvilke brukere som har tilgang til en hver tid og slette brukere selv. Dette er for øyeblikket ikke mulig, så jeg håper flere ønsker det samme slik at dette kan bli implementert i eierportalen.
Nå kan du bare fjerne ladetilgangen til ansatte, men det fjerner de ikke fra lista så potensielt kan du ha 1000 brukere men kun 50 som bruker ladingen pga du ikke får fjernet de som har sluttet/ikke ønsker å bruke ladere mer
0 Stemmer
1 Kommentarer
Henning PlugPaylagt inn
1 dag siden
Administrator
Takk for et tydelig ønske. I dag kan du fjerne ladetilgangen og sette prisgruppen til «Ingen», men brukeren blir stående i oversikten – det er akkurat det du beskriver. Vi tar med ønsket om å kunne fjerne brukere helt fra anlegget i eierportalen. Gi gjerne en tommel opp her hvis flere har samme behov – vi prioriterer det som er mest etterspurt.
I vår bedrift er det en del som benytter seg av ladere. Som i alle bedrifter er det utskiftinger av ansatte og da må tilganger fjernes. I den forbindelse ønsker jeg å fremme et forslag om å legge inn en slettefunksjon på eierportalen slik at man kan slette brukere selv for å få det mer oversiktlig.
Vi ønsker å ha kontroll over hvilke brukere som har tilgang til en hver tid og slette brukere selv. Dette er for øyeblikket ikke mulig, så jeg håper flere ønsker det samme slik at dette kan bli implementert i eierportalen.
Nå kan du bare fjerne ladetilgangen til ansatte, men det fjerner de ikke fra lista så potensielt kan du ha 1000 brukere men kun 50 som bruker ladingen pga du ikke får fjernet de som har sluttet/ikke ønsker å bruke ladere mer
0 Stemmer
1 Kommentarer
Henning PlugPay lagt inn 1 dag siden Administrator
Takk for et tydelig ønske. I dag kan du fjerne ladetilgangen og sette prisgruppen til «Ingen», men brukeren blir stående i oversikten – det er akkurat det du beskriver. Vi tar med ønsket om å kunne fjerne brukere helt fra anlegget i eierportalen. Gi gjerne en tommel opp her hvis flere har samme behov – vi prioriterer det som er mest etterspurt.
0 Stemmer
Logg på eller Registrer deg for å publisere en kommenter